Homepage

Systeemtherapie Amsterdam

Praktijk voor relatietherapie, gezinstherapie, hulp na scheiding, individuele coaching, training

Over mij

Ik ben een transculturele systeemtherapeut in Amsterdam. Ik heb uitgebreide ervaring in het werken met mensen: individueel, koppels en gezinnen. De hulp die ik bied is gebaseerd op het idee dat een probleem of een (psychologisch) probleem nooit op zichzelf staat, maar altijd in verbinding met de sociale, relationele en culturele context. Ik bied hulp zowel op locatie als online.

Naast mijn eigen praktijk werk ik voor een grote jeugdzorginstelling als systeemtherapeut en als therapeut in een team dat hulp biedt na scheiding. Daarnaast ben ik werkzaam als trainer Beschermjassen/ transculturele communicatie.

Ik woon in Amsterdam met mijn partner Hakan en onze kat George. Mijn wortels liggen in het zuiden van Nederland, in Noord-Brabant.

Wat is systeemtherapie?

Systeemtherapie is een vorm van psychotherapie en wordt ook wel relatie- en gezinstherapie genoemd. Bij systeemtherapie gaat men er van uit dat klachten of problemen samenhangen met de omgeving. De omgeving kan een partner, een gezin of familie zijn, maar ook de werkomgeving, de school, de sociale of culturele omgeving waarin men zich begeeft. Problemen beïnvloeden op hun beurt ook weer de omgeving.

 

Samen met jou/ jullie zal ik op zoek gaan naar de betekenis van de klacht die jij ervaart/ die jullie ervaren. In die zoektocht is er oog voor diverse verklaringen en perspectieven, voor relaties en interactiepatronen uit het heden en het verleden en voor intergenerationele overdracht. Geen probleem staat op zichzelf.  Samen met jou onderzoek ik welke mogelijkheden tot een oplossing of verandering kunnen leiden en wie daarbij eventueel kan helpen.

Wat kan ik voor je doen?

Systeemtherapie Amsterdam is een laagdrempelige praktijk voor gezins- en relatietherapie waar de volgende hulp wordt geboden:

– relatietherapie
– relatiecoaching
– hulp na scheiding
– gezinstherapie (individueel of samen)
– individuele coaching

Neem contact op

Neem contact met mij op via het onderstaande contactformulier, directe e-mail of telefoon.


Bent je geïnteresseerd en wil je meer informatie, dan verzorg ik op afspraak een aanvullend virtueel consult van 20 minuten. Gebruik dan onderstaand contactformulier.

Amstel 182 A
1017 AG Amsterdam

+31 6 26 02 01 01

KVK 74949268
BTW ID NL001807069B54

110486805

Stuur een bericht